fbpx

DOOM 3: VR Edition is vanaf nu beschikbaar voor PlayStation VR

Dat de PlayStation VR een serieuze boost zou mogen krijgen qua content, hebben we al uitvoerig besproken in onze podcast-afleveringen. Ik ben dan ook ontzettend blij om te zien dat een van de betere shooters zijn opwachting maakt op het VR-platform van PlayStation.

De VR-herwerking vna de horror-action klassieker DOOM 3 bevat naast de basisgame ook de uitbreidingen Resurrection of Evil en The Lost Mission. Vind de waarheid achter de duistere experimenten van de UAC en vecht tegen demonische wezens in angstaanjagende omgevingen. Hanteer een arsenaal aan iconische wapens met nieuwe textures, shaders en geluidseffecten, terwijl je probeert te overleven tegen de krachten uit de hel. Dat allemaal verspreid over meer dan 15 uur aan bloedstollende actie.
 
Om de game speelbaar te krijgen op PlayStation VR hebben de ontwikkelaars heel wat aanpassingen gedaan aan de game. Zo is er head tracking geïntegreerd waardoor je nu om de hoek kan kijken. Daarnaast is er een 180-graden quick-turn toegevoegd waardoor je in een handomdraai de vijanden achter je aan te vallen. Tot slot zit er nu ook een display op je virtuele pols waarop het niveau van je gezondheid, bepantsering en munitie te zien is.
 
DOOM 3: VR Edition is vanaf nu te koop in de PlayStation Store voor €19,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d