fbpx

CD Projekt Red lost patch met meer dan 500 verbeteringen voor Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

De storm rond Cyberpunk 2077 lijkt wat te gaan liggen. Daar lijkt ontwikkelaar CD Project Red nu gebruik van te maken om patch 1.2 uit te brengen om zo een hele waslijst aan verbeteringen door te voeren.

En dat er nog wat ruimte is voor verbetering bewijst de lengte van de lijst. In totaal worden er maar liefst 500 verbeteringen doorgevoerd . Deze variëren van aanpassingen in de gameplay, spelwereld, interface, quests en animaties. Dit zowel op PC als op de consoles.

Belangrijk is dat de game na het installeren van de patch een pak stabieler met gaan draaien op de ‘oude generatie’ consoles: de PlayStation 4 en Xbox One. In de PC-versie doet dan weer raytracing op AMD-videokaarten zijn intrede. Verder zal de gevoeligheid bij het besturen van auto’s aan te passen zijn en zullen agenten niet meer vanuit het niets achter je spawnen.

De vraag blijft of deze patch van 30GB Cyberpunk 2077 nog kan redden na alle negativiteit rondom deze game…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: