fbpx

Sony haalt webversie van PS3-, PSP- en PS Vita-store offline

Het gerucht deed sinds vorige week de ronde; Sony zou binnenkort de PS3-, PSP- en PS Vita-store offline halen. Hoewel de voormalige webstore niet rechtstreeks toegankelijk is, kon dat tot vorige week via een omweg. Die omweg werd echter dit weekend weggehaald. Het begin van het einde…

Enkele snuggere geesten ontdekten namelijk dat ze de oude webstore konden bereiken door specifieke URL’s in te geven. Op die manier konden oude content via het web bereiken. Sinds dit weekend verwijzen deze links echter naar de nieuwe PS4- en PS5-webstore. Het ziet er dus naar uit dat Sony gestaag alles offline gaat halen.

Een officieel statement van Sony is er voorlopig nog niet, al doen geruchten de ronde dat de PS3- en PSP-store op 2 juli offline zal gaan. Kort daarop zal de PS Vita-store volgen op 27 augustus. Start dus snel nog even jouw oude consoles op en download er maar op los; het zou kunnen zijn dat jouw virtuele content binnenkort definitief verdwenen is…

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.

%d bloggers liken dit: