fbpx

Belgische platformgame Stitchy in Tooki Trouble verschijnt op 15 april voor de Nintendo Switch

Iets meer dan een maand geleden konden we jullie het nieuws brengen dat de Belgische ontwikkelaar Polygoat aan het werken was aan Stitchy in Tooki Trouble. Een kleurrijke platformer die ontwikkeld wordt voor de Nintendo Switch.

Stitchy in Tooki Trouble is een 2.5D platformgame waarin we in de huid kruipen van de vogelverschrikker Stitchy.  Hij is uit op revanche, want zijn veld werd volledig leeggeroofd door de Tooki, een vreemd ras van houten wezens die een bizarre fascinatie hebben voor mais. Zijn avontuur brengt hem zo langs een arsenaal aan verschillende omgevingen, gaande van maisvelden, tropische eilanden en sneeuwvlaktes.

Vandaag bevestigd de Limburgse ontwikkelaar dat hun game over een tweetal weken in de Nintendo eShop verkrijgbaar zal zijn. Hou zeker deze website in de gaten, want later vandaag kan je de game al pre-orderen met 25% korting.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: