fbpx

Ratchet & Clank krijgt volgende maand een PS5-update

Eerst een belangrijke dienstmededeling: je hebt nog twee dagen om Ratchet & Clank voor PlayStation 4 gratis in je digitale bibliotheek te zetten. Deze actie is onderdeel van het Play At Home initiatief waarbij Sony heel wat games weggeeft. Deze maand kan je onder andere Horizon Zero Dawn scoren!

Wie al een PlayStation 5 in huis heeft, zal dubbel kunnen profiteren. Want ontwikkelaar Insomniac Games heeft via Twitter bekend gemaakt dat we next-gen update mogen verwachten voor deze game uit 2016.

Er wordt gesproken over een verbeterde framerate van 60fps. Op de PlayStation 4 Pro draait de game op dit moment in 4K op 30fps. Ook op de PlayStation 5 zal de game dus logischerwijs ook in 4K weergegeven worden.

Over de implementatie van haptische feedback en de adaptieve triggers wordt er niet gesproken. Dat de laadtijden een stuk korter zullen zijn, lijkt dan wél een evidentie te zijn.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

2 gedachten over “Ratchet & Clank krijgt volgende maand een PS5-update

  1. Kan ik deze in bibliotheek zetten zonder een Playstation te hebben? Mijn pre-order PS5 van september is nog steeds niet binnen…

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: