fbpx

REMINDER: PlayStation’s Play At Home is terug, Ratchet & Clank voor PS4 vanaf NU gratis

Het voorbije jaar is voor niemand makkelijk geweest, daar gaat niemand over discussiëren. Bedrijven proberen dan ook op verschillende manieren hun klanten een hart onder de riem te stoppen. 

Friendly reminder: Ratchet & Clank is vanaf nu gratis te downloaden in de PlayStation Store!

Vorig jaar in april lanceerde Sony het Play At Home-initiatief waarbij het Japanse bedrijf twee games weggaf aan alle PlayStation-eigenaars. Het ging toen om het fantastische Uncharted: The Nathan Drake Collection en het gestileerde Journey.

Play At Home werd zo goed ontvangen dat Sony beslist heeft om het event te laten terugkeren. Dit jaar gaat het event van start op 1 maart en zal het tot en met juni duren. Elke maand mogen we interessante aanbiedingen én gratis games verwachten, zegt Jim Ryan, President & CEO, Sony Interactive Entertainment. 

Vanaf 2 maart kan iedere eigenaar van een PlayStation 4 en/of 5 de fantastische platformgame Ratchet & Clank downloaden. Dit kan tot en met 1 april. Eenmaal je de game aan je bibliotheek hebt toegevoegd, is hij voor altijd van jou. Een mooie geste én een interessante marketingstunt met het ook op de release van Ratchet & Clank: Rift Apart voor de PlayStation 5 op 11 juni.

De komende weken worden de volgende acties door Sony bekend gemaakt.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: