fbpx

Epic Games koopt ontwikkelaar van Fall Guys op

Mediatonic, de ontwikkelaar van het razend populaire spel Fall Guys, is recent opgekocht door Epic Games, onder meer bekend van de third-person shooter Fortnite.

Het grote nieuws werd eerder vandaag bekendgemaakt, zoals hieronder op het officiële Fall Guys Twitter-account te lezen is, waarna het bericht uiteindelijk ook door Epic Games zelf bevestigd werd.

Beide bedrijven beloven echter dat de gameplay niet zal veranderen, en Epic zal er hun beste beentje voor blijven zetten om de ervaring zo aangenaam mogelijk te maken op alle platformen. Zo zal de game beschikbaar blijven op PC, PlayStation 4 en 5, en zal het weldra worden gelanceerd op Nintendo Switch en Xbox Series X.

Tot slot liet Epic weten dat er tal van functies van Fortnite en Rocket League zijn die het team naar Fall Guys wil brengen, waaronder cross-play en squad vs. squad-modi en nog veel meer.

Stay tuned is de boodschap dus!

Gepubliceerd door Luca

Al sinds zijn pre-tienerjaren is deze kerel gefascineerd door games en al het moois wat deze onuitputtelijke wereld te bieden heeft. Begonnen met games als RollerCoaster Tycoon, The Sims en Ratchet & Clank, verder doorgerold naar shooters als COD, en uiteindelijk terechtgekomen bij verschillende ARPG's. Er zijn maar weinig games die hij nog niet op zijn conto heeft staan, waarbij de PS5 tegenwoordig bekend staat als 'zijn' speeldomein. Al is er echter één reeks die zijn hart ongecontroleerd sneller doet slaan, met name 'The Souls Series'. Altijd bereikbaar voor tips & tricks indien je blijft worstelen met die ene onverslaanbare demoon.

%d bloggers liken dit: