fbpx

Play at Home 2021-update: vanaf 25 maart krijg je 10 gratis games waaronder Horizon Zero Dawn

Mooi nieuws van PlayStation om de avond af te sluiten: vanaf 25 maart kan je rekenen op gratis indie- en PS VR-games. Maar dat is nog niet alles want vanaf 19 april kan je ook voor een beperkte periode gratis en voor niks de PS4-klepper Horizon Zero Dawn aan je collectie toevoegen.

Nadat we eerder deze maand reeds gratis een digitale kopie konden scoren van Ratchet & Clank blijft het gratis games feestje dus voortduren en dat vanaf 25 maart, volgende week donderdag dus.

Een hele mooie geste van PlayStation, al vinden we dat ze nog steeds heel wat gamers in de kou laten staan, en dan vooral gamers die hopeloos staan te wachten om hun PS5 aan te schaffen.

Het volledige overzicht van de games waaronder Abz├╝, Enter the Gungeon, Rez Infinite, Subnautica, The Witness, Astrobot Rescue Mission en nog een paar andere kan je vinden op de Play at Home-website.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: