Eerste teaser trailer voor iconische Hellraiser

Er zijn zo van die horrorfilms, en personages, die je nooit vergeet. Hellraiser en Pinhead zijn er daar elk eentje van. We zijn dan ook heel benieuwd naar de reimagining van deze klassieker uit de jaren ’80.

In Hellraiser komt een jonge vrouw, die worstelt met een verslaving, in het bezit van een oude puzzeldoos, niet wetende dat deze de Cenobites kan oproepen, een groep sadistische bovennatuurlijke wezens uit een andere dimensie.

De prent is vanaf 7 oktober te zien op Hulu/Disney Plus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)