Netflix lost eerste trailer voor Jason Momoa’s Slumberland

Ik ben fan van Aquaman Jason Momoa. Ik ben dan ook heel benieuwd naar deze Slumberland, zijn nieuwste project.

Momoa speelt Flip, de excentrieke half-mens, half-monster die Marlow Barkley’s Nemo door haar nieuw ontdekte droomland begeleidt. Kyle Chandler speelt de rol van Peter, Nemo’s vader. Verder zie je Chris O’Dowd, India de Beaufort, Ginny & Georgia’s Humberly González en I May Destroy You’s Weruche Opia.

Binnenkort te zien op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)