fbpx

Bandai Namco doet in 2023 een gooi naar de rollercoaster-kroon met Park Beyond

Park Beyond

Bandai Namco hoopt met Park Beyond de nieuwe hype te brengen qua rollercoaster builder. Modular Building is de gameplay mechanic die diepgang moet brengen.

Waar heb je het meeste geduld voor nodig? In de wachtrij staan in een pretpark, of je eigen perfecte virtuele achtbaan maken? In Park Beyond mag je jouw creativiteit helemaal de vrije loop laten.

De eerste beelden zien er zeer kleurrijk uit en licht futuristisch. De opties lijken alvast ver te gaan. Zou jij in het echt in een achtbaan duiken die even zonder rails gaat zweven? De schadeclaims kunnen snel oplopen.  

In 2023 gaan we allemaal “beyond the fun”.

Gepubliceerd door RoMa

RoMa was een gamer vooraleer hij een tiener werd. Hij groeide op met Tony Hawk en Kratos als helden. Jaarlijks spendeert hij uren met shooters zoals Battlefield of Doom. Frustraties in racegames en FIFA blijven niet altijd onderdrukt. Een grote sandbox à la GTA is z’n favoriete speeltuin. Ook geniet hij enorm van een diepgaande single player RPG en heeft hij een zwak voor sterke horror. Dead Space aanbidt hij als de beste gamereeks ooit gemaakt.

%d