Dead Island 2 komt 3 februari 2023

Klassieke Hollywood B horrorfilms spelen zich vaak af in Los Angeles, meteen ook de setting waarin Dead Island 2, dat al vier jaar in ontwikkeling is bij Dambuster Studios, zich afspeelt.

Het gaat allemaal over het experimenteren met jouw favoriete manier om zombies te smashen, aangevuld met vuurwapens.

Het hoofdpersonage zag er trouwens ook cool uit, hij deed ons immers denken aan Lenny Kravitz.

Zet deze titel maar bovenaan jouw verlanglijst voor 2023, je zal het je niet beklagen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)