The Outlast Trials zoekt vrijwilligers voor brainwashing in oktober

The Outlast Trials vraagt om jouw medewerking in oktober. De closed beta zal een eerste poging doen om je pre-release al krankzinnig te krijgen.

Bijna een decennium geleden gaf Outlast ons allemaal een bruine streep of tien in de onderbroek. Ook Outlast: Whistleblower en Outlast 2 zaten bomvol jumpscares, akelige sfeer en absolute “WTF” momenten.

The Outlast Trials lijkt de WTF-knop opnieuw op maximum te zetten. Brainwashing, blood & gore en scenes waar je haren van komen recht te staan vullen de trailer.

De closed beta vat aan op 28 oktober. Je kan je aanmelden maar volgens mij moet je geen mooie prijs voor participatie verwachten. Mijn aandacht heeft het alleszins volledig.

Gepubliceerd door RoMa

RoMa was een gamer vooraleer hij een tiener werd. Hij groeide op met Tony Hawk en Kratos als helden. Jaarlijks spendeert hij uren met shooters zoals Battlefield of Doom. Frustraties in racegames en FIFA blijven niet altijd onderdrukt. Een grote sandbox à la GTA is z’n favoriete speeltuin. Ook geniet hij enorm van een diepgaande single player RPG en heeft hij een zwak voor sterke horror. Dead Space aanbidt hij als de beste gamereeks ooit gemaakt.