Binnenkort geen Project Cars 1 en 2 meer op Steam

U kent ze wel, de bekende sim-racers van Slightly Mad Studios die een paar jaar geleden furore maakten in het racing genre en goede tot zeer goede reviews opleverden. Op Twitter kondigde de ontwikkelaar het slechte nieuws aan dat deel 1 en 2 weldra niet meer te koop zullen zijn op Steam.

Door het vervallen van auto- en circuitlicenties is Valve genoodzaakt om beide spellen uit hun winkel te verwijderen. Sidenote: wanneer je één of beide reeds gekocht hebt is het wel nog steeds mogelijk om het spel in zijn volledigheid te spelen.

Project Cars 2 wordt 21 september uit de virtuele rekken gehaald en zijn voorganger op 3 oktober. Om positief de bocht in te gaan gaven ze wel hoop voor de toekomst.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”