fbpx

Techland onthult Bloody Ties DLC voor Dying Light 2: Stay Human

Dying Light 2 Stay Human Bloody Ties

Vorige week kregen we al een teaser trailer te zien van de Bloody Ties DLC van Dying Light 2: Stay Human. De volledige onthulling gebeurde gisteren tijdens gamescom Opening Night Live. Hopelijk ben je fan gladiatoren.

In Bloody Ties beginnen spelers aan een nieuw avontuur. Je bereikt het epicentrum van dood, rijkdom en absolute pracht en praal op een verbluffende locatie genaamd The Carnage Hall. Dit oude operagebouw zit vol uitdagingen en quests, nieuwe wapentypes, interacties tussen personages en nieuwe ontdekkingen.

De Bloody Ties DLC zal op 13 oktober verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: