Hideo Kojima lanceert nieuwe podcast in zowel Engels als Japans

Hideo Kojima, het meesterbrein achter Metal Gear, Death Stranding en P.T., kondigde gisteren tijdens gamescom’s Opening Night Live zijn eerste internationale podcast aan. Brain Structure focust zich op “diepe onderwerpen gelinkt aan games en films waar nergens anders over wordt gesproken.”

De nieuwe podcast zal enkel via Spotify te beluisteren zijn en verschijnt steeds simultaan in twee talen: Engels en Japans. Kojima’s goede vriend en Game Awards-bezieler Geoff Keighley (die dus ook Opening Night Live organiseert) zal een terugkerend segment over entertainmentnieuws hebben in de podcast.

De podcast toont redelijk wat parallellen met Kojima’s andere podcast Radioverse, die hij in februari startte. Erg toegankelijk is die niet, want Radioverse is enkel in het Japans te beluisteren.

Op 8 september worden we op een eerste aflevering getrakteerd.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.