Verken een middeleeuws China in gloednieuwe open world-game Where Winds Meet

Waar games vaak de focus leggen op Japan, wanneer het over een Aziatische setting gaat, brengt het fonkelnieuwe Where Winds Meet ons naar een magisch middeleeuws China.

Ghost of Tsushima is wellicht één van de eerste titels waar je aan denkt wanneer je de reveal trailer van Where Winds Meet voor de eerste keer bekijkt. Deze open world actietitel lijkt echter een pak meer fantasy-elementen te herbergen dan Sucker Punch hun Samoerai-game.

Where Winds Meet brengt ons mee naar een uitgebreid China waar je als speler de vrijheid krijgt jouw personage te laten ontwikkelen zoals jij dat wil. Het spel, van de hand van het nieuwe Everstone Studio, zal bijvoorbeeld een jobs-systeem bevatten waarin je als speler abilities kunt vergaren om zowel jezelf als andere spelers online te helpen.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.