Return to Monkey Island komt volgende maand uit

return-to-monkey-island

In een nieuwe trailer, getoond tijdens gamescom, werd bevestigd dat de game uitkomt op 19 september.

Spelers kunnen het spel nu pre-orderen en ontvangen gratis een paardenpantser bij hun pre-order, een schijnbaar grapje verwijzend naar de eerste prominente cosmetische DLC uitgebracht voor The Elder Scrolls IV: Oblivion.

De verwarde geschiedenis van Monkey Island’s meest beroemde geheim leidt Guybrush Threepwood – onverschrokken held, verkoper van leren jassen, machtige piraat – naar een nieuw avontuur door het Caribisch gebied, vastbesloten om het ongrijpbare geheim voor eens en voor altijd te ontrafelen. Geen reis terug naar Mêlée Island zou compleet zijn zonder zijn oude vrienden (en vijanden), maar terwijl Guybrush en de kwaadaardige LeChuck zeker lijken te zijn van een nieuwe confrontatie op volle zee, lijkt een nieuwe bemanning van piratenleiders te zijn gearriveerd om het feest te bederven.

Ga mee op de hilarische avonturen van Guybrush in Return to Monkey Island, het vervolg geschreven door Ron Gilbert en Dave Grossman, de bedenkers van de serie. Return to Monkey Island wordt tot leven gebracht met verbluffende nieuwe visuals van Rex Crowle (Knights & Bikes, Tearaway) en een deel van de originele Monkey Island-stemcast. Het bevat geheel nieuwe intuïtieve besturing, toegankelijkheidsfuncties en zelfs een paar grapjes.

Return to Monkey Island komt naar pc en Nintendo Switch. Het is niet bekend of het spel op een later moment ook naar andere platforms komt.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.