Actie en spektakel in Atlas Fallen-trailer

Focus Interactive is goed bezig. Na A Plague Tale: Requiem dat we later dit jaar mogen verwachten, pakte de uitgever op gamescom opening night uit met het veelbelovende Atlas Fallen.

Opvallend is dat deze game in ontwikkeling is bij Deck 13 Interactive, de studio achter het originele Lords of the Fallen.

Atlas Fallen neemt je mee naar een halfopen wereld vol eeuwenoude mysteries en dreigingen. Atlas Fallen komt in 2023 naar PlayStation 5, Xbox Series en pc. Maak nu kennis met de met zand bedekte wereld in de onthullingstrailer en ontmoet twee mysterieuze vechters die het opnemen tegen legendarische wezens met wapens die met zand zijn geïmpregneerd.

Zweef over het zand van een tijdloos land, gevuld met eeuwenoude gevaren, mysteries en fragmenten uit het verleden. Jaag op legendarische monsters en gebruik krachtige, van vorm veranderende wapens en verwoestende, door zand aangedreven vaardigheden in spectaculaire, superkrachtige gevechten.

Richt je op je vijanden en verzamel de essentie van je vijanden om je eigen speelstijl te vormen en een nieuw tijdperk voor de mensheid te smeden in een volledig coöperatieve of solocampagne.

Atlas Fallen komt in 2023 naar PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)