fbpx

Neowiz toont nieuwe trailer van Lies Of P

Eén van de games waarnaar ik het meeste uitkijk in 2023 is ongetwijfeld Lies of P. Nadat de game voor het eerst getoond werd in mei 2021, hebben we tijdens gamescom Opening Night Live een nieuwe trailer voorgeschoteld gekregen.

Lies Of P is geïnspireerd op het bekende verhaal van Pinocchio en is een soulslike-game dat zich afspeelt in een wrede, donkere Belle Epoque-wereld. In de game begeleid je Pinocchio in zijn onverbiddelijke reis om mens te worden. Afgaande op de beelden die we al gezien hebben, heeft de game de mosterd duidelijk bij Bloodborne gehaald.

Lies Of P zal ergens in 2023 verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC. De game zal bovendien vanaf de launch beschikbaar zijn via Game Pass.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: