Take-Two werkt aan game in Middle-Earth wereld

take-two-nieuw-middle-earth-spel

Een tweet geplaatst door Private Division, in handen van Take-Two, kondigt aan dat de uitgever voor de ontwikkeling van het spel samenwerkt met Weta Workshop, het special effects bedrijf dat bekend staat voor hun werk in de Middle-earth films en series.

Weta Workshop is het Nieuw-Zeelandse bedrijf dat de special effects en rekwisieten creëerde voor alle drie de The Lord of the Rings-films van Peter Jackson, de drie The Hobbit-films en zijn reboot van King Kong in 2005. Ze zijn ook betrokken bij de aankomende Amazon Prime serie The Lord of the Rings: The Rings of Power, naar verluidt de duurste televisieserie ooit gemaakt.

Private Division is een dochteronderneming van Take-Two en is voornamelijk gespecialiseerd in het uitgeven van indie games. Sinds de oprichting in 2017 heeft het label onder meer The Outer Worlds, OlliOlli World en Rollerdrome uitgebracht.

Het spel zal naar verwachting verschijnen in 2024.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.