Final Fantasy XIV Online patch 6.2 “Buried Memory” krijgt nieuwe trailer

Final Fantasy XIV Endwalker

Square Enix kondigt aan dat Final Fantasy XIV Online patch 6.2, getiteld Buried Memory, verschijnt op 23 augustus.

Hieronder een overzicht van de content die spelers kunnen verwachten in Patch 6.2:

 • Nieuwe Main Scenario-quests – Het verhaal wordt vervolgd met een heel nieuw hoofdstuk.
 • Nieuwe Side Quests – Tataru’s Grand Endeavor gaat verder.
 • Nieuwe dungeon – Nieuwe uitdagingen wachten in The Fell Court of Troia.
 • Nieuwe trial – Werk samen met andere spelers in een nieuwe trial op de niveaus Normal en Extreme.
 • Nieuwe raid voor 8 spelers – Pandæmonium: Abyssos komt beschikbaar op de niveaus Normal en Savage om de meest ervaren spelers uit te dagen. De raid op Savage-niveau verschijnt een week na de lancering van patch 6.2.
 • Nieuwe Unreal-trial – Strijd tegen Sephirot in Containment Bay S1T7 (Unreal)
 • PvP-updates – PvP Series 2 en Crystal Conflict Series 3 beginnen bij de lancering van Patch 6.2. Daarnaast wordt Hidden Gorge hervat, samen met aanpassingen aan PvP-acties en het Crystalline Conflict klassement-systeem.
 • Verdere aanpassingen Main Scenario:
  • De Duty Support-functie wordt uitgebreid met main scenario-dungeons van de 2.x-serie tot 3.0 (Snowcloak, The Keeper of the Lake, Sohm Al, The Aery en The Vault).
  • De Steps of Faith-trial wordt omgevormd naar een Solo Quest Battle
  • Thornmarch-trial wordt aangepast

Diverse updates – Extra content, waaronder updates voor adventurer-plates en -portraits, glamour dresser-uitbreiding van 400 naar 800 slots en meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)