Indie game Squirrel with A Gun gaat viraal na Tweet

squirrel-with-a-gun

Wanneer je dacht alles gezien te hebben… Een eekhoorn met een geweer die mensen kan neerschieten, klinkt onwaarschijnlijk? Squirrel with a Gun doet net dat.

Op Twitter verschenen er clips van een een game die nog in ontwikkeling is, genaamd Squirrel with A Gun. Duizenden mensen deelden de video, waardoor deze viraal ging.

Het is mooi om te zien dat het geweer niet zo groot is als de eekhoorn. Dat zou belachelijk zijn en impliceert dat de eekhoorn een manier heeft gevonden om zijn eigen kleine vuurwapens te bouwen. Erg onrealistisch. In plaats daarvan gebruikt de eekhoorn in Squirrel with a Gun een geweer dat hij van mensen heeft gestolen, dit scenario is veel realistischer.

Op Steam is er momenteel nog niet veel extra informatie te vinden over het spel. Het wordt ontwikkeld door Daniel DeEntremont en volgens hem is het een sandbox game dat draait om verkennen en schieten.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.