The Walking Dead: All Stars op komst naar mobile

Com2uS en Skybound Entertainment sloegen de handen in elkaar voor een mobiele game van deze populaire franchise te maken.

Net als in de serie en de talloze games van de populaire zombie franchise moet je hier ook zien te overleven in een wereld vol dode slenterende mormels en menselijke vijanden. Het verhaal zal zich afspelen in een post-apocalyptische versie van Buffalo en New York.

Veel van de personages van The Walking Dead zullen gerekruteerd kunnen worden om je vestiging te helpen opbouwen of om het op te nemen tegen andere spelers in een online PvP-modus.

Een releasedatum is nog niet bekend maar men kan zich alvast registreren op de officiële website van de game.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”