fbpx

Check hier alles wat getoond werd tijdens de THQ Nordic Showcase 2022

Destroy All Humans 2 Reprobed

De Digital Showcase van uitgever THQ Nordic is afgelopen, daarom zetten we alle aankondigingen hieronder even op een rijtje. De hoogtepunten waren Alone in the Dark, de current-gen reboot van de klassieke horror franchise en SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake.

Tempest Ring

Tempest Rising is geïnspireerd op de RTS-grootheden uit de jaren ’90 en 2000. De game is een base-building, real-time strategiespel dat zich afspeelt in een modern oorlogsscenario uit een alternatieve geschiedenis .Drie facties strijden om een zeldzaam buitenaards mineraal genaamd Tempest.

De pc-game is ontwikkeld door de Deense studio Slipgate Ironworks.

Space for Sale

Space for Sale volgt een astronaut op een missie om vreemde nieuwe werelden te verkennen, nieuw leven te zoeken en een stad op te bouwen op een buitenaardse wereld.

Als speler neem je de rol aan van een galactische vastgoedontwikkelaar. Het spel wordt ontwikkeld voor pc door de Zweedse studio Mirage Game Studios, bekend van Little Big Workshop.

Wreckreation

Het nieuwe spel van Three Fields Entertainment, het team dat bestaat uit de ontwikkelaars achter Burnout en Need for Speed, combineert deze twee race-games tot hun nieuwe spel, Wreckreation.

Gothic 1 Remake

De remake van de meest iconische Duitse RPG ooit wordt ontwikkeld voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series S/X door Alkimia Interactive.

De nieuwste trailer nodigt kijkers uit tot een afdaling in de diepten van de Old Mine.

Jagged Alliance 3

Jagged Alliance 3 combineert een strategische campagne met turn-based tactische gevechten en RPG-elementen.

Train je huurlingen, verzamel uitrusting, en vorm een militie om de vijand terug te dringen of veroverde sectoren te behouden. Verschijnt op pc, ontwikkeld door Haemimont Games.

Outcast 2 – A New Beginning

In Outcast 2 vechten de Talans een oorlog uit tegen menselijke indringers. Alleen Cutter kan voorkomen dat de Talans worden uitgeroeid.

Outcast 2 – A New Beginning is ontwikkeld door Appeal Studios en komt binnenkort uit op pc, PlayStation 5 en de Xbox Series S/X.

AEW: Fight Forever

THQ Nordic en All Elite Wrestling slaan de handen in elkaar voor deze arcade-achtige worstelgame.

Knights of Honor II: Sovereign

Knights of Honor II laat spelers een middeleeuws koninkrijk in Europa of Noord-Afrika besturen en ridders, kooplieden, diplomaten, spionnen en geestelijken aanvoeren om van jouw rijk het machtigste ter wereld te maken.

Knights of Honor II: Sovereig wordt ontwikkeld door Black Sea Games, Knights of Honor II: Sovereign komt binnenkort naar PC.

Destroy All Humans! 2 – Reporbed

Crypto keert terug in een remake van het tweede PS2-spel van de franchise. Destroy All Humans! 2 – Reprobed verschijnt later deze maand.

Way of the Hunter

Ga op verkenning in een uitgestrekte open-wereld en jaag op al het wild dat je tegen komt met een premium selectie aan vuurwapens.

Stuntfest – World Tour

18 spelers nemen het tegen elkaar op in een Stuntshow via verschillende spelmodi.

De game krijgt binnenkort een béta en wordt ontwikkeld door Pow Wow Entertainment.

The Valiant

In The Valiant volg je een bende broers door middeleeuws Europa om een krankzinnige schurk tegen te houden: Ulrich von Grevel, die probeert een mythisch en krachtig artefact te bemachtigen dat hem onaardse krachten zou geven.

The Valiant is ontwikkeld door Kite Games en komt binnenkort uit op pc.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: