Captain Marvel deelt stevige klappen uit in Marvel’s Midnight Suns

Hier is ze dan de allereerste vrouwelijke superheld die we mogen bewonderen in een uitgebreide gameplay-video van Marvel’s Midnight Suns. Carol Danvers is ook ineens één van de krachtigste superhelden uit het Marvel universum, beter bekend als Captain Marvel.

Wie een beetje op de hoogte is omtrent Captain Marvel, weet wat men mag verwachten van deze krachtpatser. Haar unieke skill ‘Binary’ zal niet van de poes zijn. Want als het je lukt om deze meter volledig te vullen, krijg je een gratis kaart ‘Go Binary’. Als je deze gebruikt krijg je voor bepaalde tijd block en zullen al je aanvallen voor 100% schade toebrengen. Dit telt tot je block verdwijnt, maar met Captain Marvel kan je met andere kaarten je block-meter steeds opvullen. Heb nu al medelijden met de tegenstander.

Counter is ook zeer belangrijk voor Captain Marvel. Wanneer je deze skill hebt geactiveerd, zal je elke aanval die je van de vijand krijgt stevig counteren. Als je dit combineert met je taunt kaarten, dan heb ik wederom heel veel medelijden met de vijand.

Het gezellig maken met je teamgenoten is in het geval van Carol Danvers ook een belangrijke gebeurtenis. Je passieve skill ‘ Didn’t Feel A Thing’ zorgt ervoor dat je bij een knockout, 10% kans maakt op een counter. Wanneer je je passieve skill naar level 2 kan brengen, dan heb je 20% kans op een counter.

Als je bovenstaande leest, zal je denken dat Captain Marvel op haar eentje de boel gaat runnen, maar het is zeer belangrijk om de kaarten op de juiste manier te gebruiken. Het is mogelijk om al je binary-, block- en counter-skills te verliezen door een foute kaart of kaarten te spelen. Dan moet je er natuurlijk voor zorgen dat je zo snel mogelijk deze skills terug kan krijgen. Anders kan het snel afgelopen zijn.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.