fbpx

Modemerk Tommy Hilfiger opent digitale winkel in eigen Roblox-game

Neen, ik ben zelf geen specialist in Roblox. Maar voor mijn 10-jarige zoon Ruben is het een plaats om digitaal af te spreken met zijn vrienden en tegelijktijd verschillende games te spelen.

Ook modemerk Tommy Hilfiger is sinds 2021 aanwezig in Roblox met een eigen parkour-wereld met de naam TOMMY PLAY. Met de laatste update voegt het merk zijn eigen in-game winkel toe waarin spelers hun Robucks kunnen spenderen aan de kenmerkende kledij van het bekende modemerk.

Het leuke is dat je toegang krijg tot exclusieve ruimtes in de winkel als je de game meer speelt. Zo kan je toegang krijgen tot een exclusieve lounge met DJ-booth en exclusieve gear.

Roblox is gratis te spelen via de browser op je pc, maar ook via Xbox-consoles.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: