fbpx

Bevestiging van DMZ-modus in Modern Warfare 2 door lek van NFL-spelers

Call of Duty Modern Warfare 2

Het waren Cameron Dicker en Quentin Lake, beiden spelers bij de LA Rams, die tijdens een preview-event een glimp van de nieuwe modus lieten zien op hun Instagram. “Having fun on the new Call of Duty” stond er te lezen op één van de verhalen.

Er werd in de wandelgangen gefluisterd dat de ontwikkelaars inspiratie zouden hebben gehaald bij Escape From Tarkov. DMZ lijkt een battle royale met survivalelementen erin verwerkt te worden en zou reeds 4 jaar in ontwikkeling zijn. Er werd lang gesuggereerd dat het een standalone zou worden, wat dus nu ontkracht is door deze ‘leak’. Naast een kort filmpje en de DMZ-reveal zien we ook hoe het menu van de multiplayer eruit zal zien.

High_LordWolnir bracht ons al op de hoogte dat Infinity Ward zondag meer informatie zal geven over de nieuwe Call of Duty, hopelijk zijn we dan ietsje wijzer over wat de modus juist precies inhoudt. Het aftellen naar 28 oktober kan nu echt beginnen!

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: