fbpx

Elden Ring haalt maar liefst 3,4 miljard views op YouTube in zestig dagen tijd

Elden Ring

Elden Ring is en blijft één van de populairste games van het moment. Zelf stak ik al ongeveer 250 uren in de game en ik kan er maar geen genoeg van krijgen. Dat de game ook enorm populair is op YouTube, blijkt uit onderstaande cijfers.

De officiële Twitterpagina van YouTube Gaming laat weten dat Elden Ring 3,4 miljard views heeft verzameld in zestig dagen tijd. Hiermee is de game één van de grootste launches ooit op YouTube.

Met deze cijfers steekt Elden Ring er met kop en schouders bovenuit. Grand Theft Auto V haalde ‘slechts’ 1,9 miljard views in zestig dagen tijd. Red Dead Redemption 2 moet het doen met 1,4 miljard views.

Margit, The Fell Omen is de populairste boss op Youtube terwijl Samurai de populairste klasse is.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: