War Gods Zeus Of Child is een God of War-kloon die je niet wil spelen

De God of War-saga is iconisch en zette Kartos op de kaart als een van de bepalende figuren binnen de wereld van PlayStation. Wie had ooit gedacht dat iemand het zou aandurven om een kloon uit te brengen.

Dat dachten de mannen van Dolaka Ltd ook en dus trokken ze hun stoutste schoenen aan en kwamen ze op de proppen met een gedrocht van een kloon, genaamd War Gods Zeus Of Child.

Het hoofdpersonage is een exacte kopie van God of Wars Kratos, maar dan tientallen keren lelijker. Er zijn voorlopig weinig details bekend, maar de makers omschrijven het zelf als een action/adventure game.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: