Netflix lost eerste trailer van de Cyberpunk 2077 anime spin-off

Cyberpunk 2077

Netflix heeft de eerste volwaardige trailer voor Cyberpunk: Edgerunners gereleased. In een hectische drie minuten maken we kennis met maar liefst zes nieuwe personages in de anime spin-off van Cyberpunk 2077.

De flitsende trailer geeft an sich weinig bloot van de tien-ledige serie, maar je krijgt alvast een goed beeld van de stijl waar Studio Trigger voor gaat.

Cyberpunk: Edgerunners vertelt een verhaal dat volledig los staat van CD Projekt RED’s omstreden videogame, ondanks dat CD Projekt wel betrokken is bij de ontwikkeling van deze anime.

In de reeks volg je een streetkid die Edgerunner wordt, ofwel een soort hacker binnen de Cyberpunk-lore. De serie wordt ontwikkeld door Studio Trigger en zal in september exclusief verschijnen op Netflix. Studio Trigger ken je misschien wel van Star Wars: Visions op Disney+.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.