De carrièremodus staat centraal in gloednieuwe FIFA 23-trailer

Op 20 juli pakte EA uit met de reveal trailer van FIFA 23. In een nieuwe trailer die de studio vrijgaf ligt hele focus op de carrièremodus. Voor sommigen nog steeds de reden waarom ze FIFA jaarlijks kopen.

FIFA 23 wordt de laatste FIFA die door EA Sports zal worden gemaakt. Ondanks de strubbelingen tussen de Wereldvoetbalbond en de ontwikkelaar gaan ze alles geven om er weer een pareltje van te maken. Zo wordt bijvoorbeeld de ‘Be A Pro’ modus serieus onder handen genomen.

Het komt er nu niet alleen meer aan om op het veld te presteren. Zo zal jouw speler of speelster ook naast het veld doelstellingen moeten verwezenlijken. In ruil krijg je punten die je dan via een ’talent tree’ kan besteden.

Er zitten drie persoonlijkheidtypes in de mode: the Maverick, Virtuoso en Heartbeat. Je wordt beter in vaardigheden zoals sprintsnelheid, afwerking of schotkracht afhankelijk van welk pad je kiest.

Naast het uitbouwen van de carrière van je eigen toptalent kan je ook in de huid kruipen van een iconische manager zoals Klopp, Tuchel of Guardiola.

FIFA 23 komt 30 september uit op Google Stadia, Playstation 4 en 5, PC, Xbox One en Xbox series X/S.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”