Intrigerende trailer voor WOII-thriller Burial

Weet je waar ik zin heb? Nog eens een stevige WOII-film want dat is toch al een poosje geleden vind ik. Burial lijkt me absoluut wel wat te worden. En daar heeft het lijk van Hitler iets mee te maken. Het klinkt alleszins retespannend!

Burial is een thriller uit de Tweede Wereldoorlog over een groep Russische troepen die het lichaam van Adolf Hitler moeten afleveren bij Stalin. Ze trekken door Duitsland, van Berlijn naar Moskou, terwijl ze de lokale verzetsstrijders, bijgenaamd ‘Weerwolven’, ontwijken.

Maar dat loopt niet zoals gepland… Onderweg wordt de eenheid aangevallen door Duitse ‘Werewolf’-partizanen. Brana zal er met haar laatste overlevende soldaten alles aan moeten doen om ervoor te zorgen dat hun lugubere vracht niet in handen valt van de Duitsers.

In Burial speelt Charlotte Vega (American Assassin) de hoofdrol als de Russische soldate die de missie lijkt te leiden, en Tom Felton (Draco Malfoy uit de Harry Potter-films) duikt op als een burger die op de een of andere manier bij de missie betrokken raakt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)