Warner Bros. Games toont eerste 16 minuten aan gameplay van Gotham Knights

Binnen een kleine drie maanden kunnen we als superheld(in) aan de slag in Gotham Knights. In afwachting daarvan trakteert Warner Bros. Games op ons een zestien minuten durende gameplay trailer.

De gameplay trailer werd gepubliceerd door IGN en volgt meteen op de proloog van de game die Warner Bros. Games nog steeds geheim houdt. In de trailer zie je hoe je voor het eerst controle neemt over een personage (in dit geval Batgirl) en laat je kennis maken met een aantal tutorials en basics van de game.

Gotham Knights zal op 25 oktober verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

Ik moet toegeven dat het eerste kwartier er alvast veelbelovend uitziet!

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.