Pokémon komt 3 augustus met eigen showcase

In juni werden we al verwend met State of Play van Playstation en de Xbox & Bethesda showcase. Voor alle Pokémonfans is de maand augustus met dit nieuws immens goed begonnen want nu zijn zij aan de beurt!

De show start op 3 augustus om 15u00 lokale tijd op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon. Ze zullen ze het vooral hebben over de nieuwe game Scarlet and Violet en toekomstige updates rond hun andere games en apps.

Dankzij deze showcase krijgen we woensdag hopelijk wat meer te zien over de negende generatie van de populaire wezentjes. Op de volledige game is het nog even wachten tot 18 november dit jaar.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”