Starcraft: Remastered als freebie bij Amazon Prime

Ben je net zoals mij bezweken voor een Amazon Prime-abonnement tijdens de Prime Days? Wel goed nieuws; de subscription lijkt te lonen want vanaf 1 augustus kunnen we een maand lang Starcraft: Remastered gratis downloaden.

De iconische ruimte-RTS uit 2017 kreeg een flinke oplapbeurt inclusief allerlei buzzwords zoals ultra HD visuals, improved audio en full multiplayer matchmaking. Ook werden de originele StarCraft campaigns samen gegooid met de Brood War-uitbreiding in één geheel. Ik ben nooit echt een grote van geweest van het RTS-genre, maar dit is misschien het uitgelezen moment om het genre een nieuwe kans te geven.

Daarnaast zijn er nog vijf andere games die je als Prime-member deze maand kan downloaden: old-school point-and-click adventure game Zak McKracken and the Alien Mindbenders, indie adventure Beasts of Maravilla Island, modern metroidvania Recompile, roguelite platformer ScourgeBringer en de puzzelgame Family Mysteries: Poisonous Promises. Overigens leuk weetje; je kunt de games nog steeds downloaden als je Prime-member af bent, simpelweg alles claimen is alles wat je moet doen

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.