fbpx

Dr. Strange laat zijn goocheltrucs met kaarten zien in Marvel’s Midnight Suns

Het is ondertussen twee weken geleden dat ik de eerste uitgebreide gameplay-video aan jullie liet zien van Captain America. Tijd dus voor een nieuwe superheld die zijn kunsten laat zien in Marvel’s Midnight Suns. Deze keer gaan we de mystieke toer op met de toverspreuken van Dr. Strange.

Mede dankzij YouTuber Christopher Odd kan ik jullie steeds meenemen in de uitgebreide gameplay-video’s van Marvel’s Midnight Suns. Ondertussen is het voor iedereen wel al duidelijk geworden, dat deze game helemaal mijn dada gaat worden.

Het doel van Dr. Strange in Marvel’s Midnight Suns zal zich volledig afspelen als ultieme support hero. Hij zal zichzelf kunnen healen, beschermen en ervoor zorgen dat de vijand voor een bepaalde tijd hem niet kan aanvallen. Natuurlijk is het belangrijkste aan een support hero, dat deze ook diezelfde kunstjes kan gebruiken op zijn teamgenoten, en zoals verwacht is dit perfect mogelijk.

Net als voorgaande helden, is Dr. Strange ook afhankelijk van zijn teamgenoten. Als hij naast het slagveld goede relaties opbouwt, dan kan dit zowel voor hem, als zijn mede-superhelden goed uitpakken. In het begin kan Dr. Strange steeds zichzelf of één enkele andere superheld aanduiden om een support skill op uit te oefenen. Als hij echter de nodige sociale skills heeft opgebouwd, zal hij zijn acties op meerdere superhelden tegelijkertijd kunnen uitvoeren, dankzij upgrades.

Voor het eerst zien we in onderstaande gameplay-video, het gebruik van combat items. Normaal kan een combat item éénmaal gebruikt worden in de strijd tegen het kwade, maar Dr. Strange kan ervoor zorgen dat twee combat items, die al gebruikt zijn terug kunnen gebruikt worden.

Dr. Strange kan ook gebruik maken van één van zijn belangrijkste acties, namelijk Enhancement. In Marvel’s Midnight Suns is het duidelijk dat het heroism zeer waardevol is om voor elke superheld een krachtige actie uit te voeren. Door bepaalde kaarten een enhanced effect te geven gebruikt hij minder heroism dan het oorspronkelijk zou kosten, hierdoor blijft het aantal heroism steeds groter en blijven je acties sterker.

Het is duidelijk als je op de juiste manier omgaat met de Sorcerer Supreme, dat je niet alleen Dr. Strange zelf, maar ook je team heel wat voordelen kan geven. De skills om aan te vallen, zijn ook niet van de poes, want wanneer hij de kaart Seven Suns of Cinnibus gebruikt pakt hij heel wat vijanden tegelijk aan.

Marvel’s Midnight Suns is speelbaar vanaf 7 oktober 2022, dit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. De versie voor Nintendo Switch zou op de planning staan voor 2023.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d