Pragalicious Podcast #037 | Stray is de skattigste game ooit

In deze episode laten Praga, High_LordWolnir en RoMa hun dierenhart volledig openbloeien. Ze praten over hun meest geliefde beesten uit de gamewereld en bespreken dé beestige game van het moment: Stray.

Verder hebben ze het over houten benen en ooglapjes, mislukte rolschaatsen en Mexicaanse enchilada’s.


Stuur ons je vragen, dilemma’s en opmerkingen via podcast@pragalicious.com.0:50 – Het ziet er niet goed uit voor Ubisofts Roller Champions
6:59 – Sony rolt een beta-systeemsoftware uit die specifiek op monitoren gericht is
11:06 – Nacon bezwijkt onder de druk (van onze podcast?) en stelt The Lord Of The Rings: Gollum uit voor onbepaalde duur
16:36 – We zijn in de ban van Stray! Onze crew praat voluit en vol liefde over hun favoriete dieren en knuffelbeesten uit de gamewereld.
30:56 – De suggesties van het huis


Je kan de podcast beluisteren via volgende kanalen:

➤ Spotify
YouTube
Google Podcasts
➤ Apple Podcasts
➤ Soundcloud
➤ TuneIn

Abonneer je en krijg meteen een melding wanneer nieuwe afleveringen online staan!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.