The Criminal Enterprises content-update is nu beschikbaar in GTA Online

De nieuwste gratis update van GTA Online, The Criminal Enterprises, is nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC laat Rockstar ons weten.

Hieronder alvast een uitgebreid overzicht van wat je mag verwachten.

 • Gloednieuwe missies voor Executives, Bikers/MC Presidents, Nightclub Owners en Gunrunners om voort te bouwen op hun bloeiende criminele imperiums
 • Operation Paper Trail, de geheel nieuwe reeks missies voor de IAA die spelers de opdracht geeft om de criminele samenzwering achter de stijgende olieprijzen die de economie van San Andreas verlammen, te ontrafelen
 • Nieuwe voertuigen in de straten van Los Santos, waaronder de voor Imani Tech in aanmerking komende, Obey Omnis e-GT en Bravado Greenwood, plus de nieuwste voertuigen van Hao’s Special Works, de Stirling GT en vier andere voertuigen: de Pegassi Torero XO, Lampadati Corsita, Benefactor LM87 en Buckingham Conada, evenals een hele reeks nieuwe kleurstellingen en aanpassingsopties voor bestaande voertuigen
 • Bovendien kunnen spelers nu tot 10 properties bezitten en is de maximale garageruimte verhoogd naar 20 voertuigen
 • Een nieuw wapen: de Precision Rifle is nu verkrijgbaar bij Ammu-Nation
 • Nieuwe updates voor GTA+: nieuw Subscription Management Menu en in-game herinneringen voor het claimen van voordelen, wanneer ze hun maandelijkse GTA$-bijdrage hebben ontvangen, en meer
 • En door de community gevraagde ervaringsverbeteringen, zoals het verminderen van de effectiviteit van de Opressor Mk II, het aanbieden van een gemakkelijkere manier om snacks te consumeren en armor uit te rusten, de mogelijkheid om Sell Missions te voltooien in Invite Only sessions, hogere uitbetalingen voor Races, Adversary Modes, en Heists, en veel meer hier uitgelegd.

Beloningen deze week zijn onder andere:

 • 2X GTA$ en RP bij de nieuwe Operation Paper Trail Missions
 • Verdien een GTA$150.000 bonus voor het voltooien van Steal of Source Missions
 • Gratis witte oordopjes voor het voltooien van een Gunrunning, Nightclub Warehouse, MC, of Special Cargo Sell Missions
 • 40% korting op Agency Properties en bijbehorende upgrades en aanpassingen
 • Voertuigkortingen: 30% korting op de Pegassi Zorrusso, Enus Deity en Vapid Dominator ASP, 40% korting op de Declasse Yosemite, Lampadati Fugore GT en Ocelot Lynx, en 50% korting op de Schyster Deviant
 • Doorlopende GTA+-voordelen van deze maand: gratis Lampadati Corsita van Legendary Motorsport — samen met twee exclusieve kleurstellingen, 50% Bonus GTA$ en RP op de nieuwe Operation Paper Trail Missions, en kosten voor alle Organization Abilities die toegankelijk zijn via het interactiemenu zijn nu kwijtgescholden

Dit alles, plus nog veel meer in de komende dagen en weken voor The Criminal Enterprises, waaronder de opening van twee nieuwe autoshowrooms.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)