Onderwaterhorrorspel Death In The Water 2 ziet er heel creepy uit

Ik ben niet echt een fan van zwemmen of water in games. Quests onder het wateroppervlak vind ik ronduit vervelend, gewoon omdat ik (persoonlijk) vind dat de zwemmechanismen van de personages niet altijd werken zoals het hoort. Laat staan dat ik een volledig spel onder water moet doorbrengen.

Dat is alvast wat de liefhebbers van zowel horror, water als een claustrofobische omgevingen te wachten staat in Death in the Water 2.

Death In The Water 2, ontwikkeld door indie-ontwikkelaar Lighthouse Games Studio, krijgt veel aandacht op sociale media. Uniek is alvast het feit dat het horrorspel zich volledig onder water afspeelt.

De omschrijving luidt als volgt: “Ontwijk en baan je een weg door zwermen angstaanjagende zeewezens die worden bestuurd door Death, een wrede reusachtige Kraken die je bij elke beweging achtervolgt. Ga op zoek naar verborgen schatten om wapens en upgrades vrij te spelen die je helpen in je overlevingsstrijd. Elke duik onthult een nieuwe nachtmerrie.

De game zou later ook op consoles verschijnen. Wanneer dat is nog niet geweten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)