For Honor krijgt er deze week een nieuwe krijger bij

Hoe zou het eigenlijk met For Honor (2017) zijn? De game leek in het begin, zeker op het vlak van de multiplayer, een vroege dood te sterven. Ubisoft herpakte zich echter en wist er alsnog een stevige hak en slash-kluif van te maken die tot op vandaag nog gesmaakt wordt door de fans.

En die fans krijgen er op 28 juli, als onderdeel van Year 6 Season 2, extra en nieuwe content bij waaronder een nieuwe Egyptische krijger, Neferkha de Medjay. Hij beschikt als wapen over de Fan Axe om spelers een kopje kleiner te maken of open te rijten van kop tot teen.

Medjay zal in het begin alleen betalend beschikbaar zijn tegen de prijs van 7,99 euro. Nadien, lees een paar weken later, kan je hem aanschaffen met de in-game currency voor 15.000 staal.

Wat achtergrondinfo: Op de dag dat het cataclysme de wereld trof, stortte het bloeiende koninkrijk Egypte in. De eens zo machtige monumenten werden vernietigd, opgeslokt door aarde, water en zand. Zijn belangrijke verwezenlijkingen werden vergeten, en zijn bloeiende volk, niet meer. Maar niet alles was verloren. De Medjay zijn de laatste overlevenden van deze verloren beschaving. Krijgers die ooit hun thuisland moesten beschermen, zijn nu de bewaarders van hun cultuur. De woestijnen die zij hun thuis noemen zijn gevuld met verloren rijkdommen, en de Medjay hebben lang gevochten tegen avonturiers, ontdekkingsreizigers en would-be schatzoekers.

Hieronder zie je hem alvast aan het werk.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)