Maak kennis met Vantage in nieuwe Apex Legends: Hunted – Stories from the Outlands-trailer

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag Apex Legends: Hunted onthuld, de volgende grote update voor de bekroonde hero shooter. 

Hunted is vanaf 9 augustus beschikbaar en introduceert de nieuwste Legend genaamd Vantage, een scherpschutter die door schade en schande wijs is geworden.

Vantage, de dochter van een ten onrechte veroordeelde crimineel die haar alleen voor haar heeft moeten zorgen op de kale ijsplaneet Págos, is uitgegroeid tot de ultieme survival-specialist. Ze wordt bijgestaan door haar kleine gevleugelde metgezel Echo. Gedwongen om door vijandelijk gebied te trekken, is Vantage onvoorstelbaar goed geworden met elk wapen dat een vizier heeft.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)