fbpx

Daedalic Entertainment stelt release van The Lord of the Rings: Gollum met enkele maanden uit

The Lord of The Rings: Gollum

Een nieuwe week, een nieuw uitstel. Deze keer is het de beurt aan The Lord of the Rings: Gollum om zijn release datum verschoven te zien worden naar een later tijdstip. Op onze zoektocht naar de ring zal het dus nog even wachten zijn.

Via Twitter deelde uitgever Nacon volgende boodschap mee:

Allereerst willen we jullie allen bedanken voor jullie geduld en steun tot nu toe. De afgelopen jaren heeft ons team hard gewerkt om een opmerkelijk verhaal te brengen in een adembenemende wereld, vol met magie en wonderen.

We zijn toegewijd om aan de verwachtingen van onze community te voldoen en het onvertelde verhaal van Gollum te onthullen op een manier die de visie van J.R.R. Tolkien alle eer aan doet.

Dit gezegd zijnde, om de best mogelijke ervaring te leveren, hebben we besloten om de release van The Lord of the Rings: Gollum met een paar maanden uit te stellen. We zullen jullie in de nabije toekomst op de hoogte houden van de exacte release datum.

We zijn dankbaar voor onze gepassioneerde community en we kunnen niet wachten om dit unieke avontuur binnenkort met jullie te delen!

The Lord of the Rings: Gollum zou oorspronkelijk verschijnen op 1 september voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. Ook zal er op een later tijdstip een versie verschijnen voor Nintendo Switch.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: