John Romero werkt aan nieuwe first person shooter

Zegt de naam John Romero je niets? Wel, deze man stond mee aan de wieg van ontwikkelaar id Software, de legendarische studio die ons Doom, Wolfenstein 3D en Quake bracht.

Met zijn eigen studio Romero Games werkt de man nu aan een nieuwe First Person Shooter. Dat heeft hij via Twitter bekend gemaakt.

Veel is er echter nog niet bekend over de game. Het enige dat we weten is dat het om een nieuwe titel gaat en niet om een of andere remake of remasters. Ook wordt de game gebouwd in de veelbelovende Unreal Engine 5. Dus op grafisch vlak gaan we niets te kort komen.

Via zijn website staan er verschillende vacatures open. Zo wordt er gezocht naar animators, ontwerpers en programmeurs die ervaring hebben met Unreal Engine 5. Je weet dus wat je te doen staat als je interesse hebt!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.