fbpx

De indietopper van het moment is uit: Stray launch trailer

Stray

Iedereen heeft er keilang naar uitgekeken, waaronder ook ondergetekende, maar vanaf vandaag is het officieel: de kat krabt de krollen van de trap, en dat op een console bij jou in de buurt.

Verloren, alleen en gescheiden van zijn familie, moet een zwerfkat een eeuwenoud mysterie ontrafelen om uit een lang vergeten cyberstad te ontsnappen en hun weg naar huis te vinden.

De game is beschikbaar op PS4, PS5 en Steam. De game is beschikbaar op PS Plus Extra en PS Plus Premium, de twee chiquere versies van de onlangs vernieuwde PlayStation-abonnementsdienst. Als je alleen lid bent van PS Plus Essential, krijg je met je huidige abonnement geen toegang tot Stray.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: