fbpx

Het PlayStation Network lag er gisterenavond een tijdje uit

Wie gisteren online wilde gamen op zijn PlayStation kwam misschien van een koude kermis thuis. En dat was een hele prestatie in die hitte.

Het PlayStation Network lag er namelijk een hele tijd uit waardoor de kans groot was dat je niet geconnecteerd raakte met de servers. Dit zowel op PlayStation 4 en 5.

https://allestoringen.nl/storing/playstation-network/

De problemen begonnen rond 19u00 en zorgden ervoor dat naast de services om online te gamen het ook niet mogelijk was om de PlayStation Store te bereiken of je account te beheren.

In totaal duurde de storing een dikke twee uur en was om 21u30 opgelost. Een reden van de storing werd door Sony niet gegeven.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: