PowerWash Simulator crasht wanneer spelers naar de zon kijken

PowerWash Simulator

Wie had kunnen denken dat de grootste vijand van PowerWash Simulator de zon zou zijn. De game met als doel alles schoon te spuiten, blijkt niet opgewassen te zijn tegen die grote gele bol aan de hemel.

De ontwikkelaar van PowerWash Simulator raad spelers aan niet naar de zon te kijken om een game-crashing bug te voorkomen. Deze bug is gekoppeld aan de lens-flare technologie in de game en kan optreden op Xbox-consoles wanneer je multiplayer speelt.

Ontwikkelaar FuturLab laat via sociale media weten dat ze aan een patch werken die hopelijk eind deze week uitkomt. Tot die tijd raden ze spelers af om in het spel in de zon te kijken en ondertussen te bewegen.

Powerwash Simulator verscheen vorige week op pc en Xbox – inclusief Xbox Game Pass – nadat het spel een tijdlang als Early Access-game speelbaar was via Steam. In het spel kunnen spelers met een hogedrukspuit allerlei objecten schoonspuiten.

Check ook zeker wat BrunoB van deze spuit-game vond in zijn review!

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.