fbpx

FIFA 23 zet Sam Kerr en Kylian Mbappé op de cover

FIFA 23 Mbappé Kerr

EA Sports heeft de namen bekend gemaakt van de spelers die de cover zullen sieren van FIFA 23. Het Amerikaanse bedrijf heeft ervoor gekozen om niet een maar twee spelers de eer te geven: een man én een vrouw.

De eerste hoeft eigenlijk geen introductie en is op dit moment nog sterspeler bij PSG: Kylian Mbappé. Hij wordt aanzien als een wonderkind, al ben ik daar niet meteen van overtuigd. Maar dat is mijn persoonlijke mening.

Samantha May Kerr zegt je waarschijnlijk iets minder, maar deze 28-jarige Australische voetbalster speelt momenteel de pannen van het dak bij Chelsea en mag daarom enorm fier zijn dat ze de cover mag sieren van FIFA 23 Ultimate Edition.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d