LEGO pakt op San Diego Comic-Con uit met een Bowser van meer dan vier meter hoog!

lego-mario-bowser-set

Een tijdje geleden pakten LEGO en Nintendo serieus uit met de aankondiging van de grootste en duurste LEGO Mario-set tot nu toe: de Mighty Bowser.

Wel, daar doet het Deense speelgoedblokjesbedrijf nog een serieuze schep bovenop. Want tijdens San Diego Comic-Con dat plaats vindt van 21 tot en met 24 juli. Daar zal namelijk de zogenaamde King-Sized versie van deze bouwdoos te bezichtigen zijn.

Het 4,3 meter hoger bouwwerk is opgebouwd uit maar liefst 663.900 afzonderlijke LEGO-blokjes. Bovendien kan het gigantische bouwwerk ook nog eens verschillende elementen zoals zijn vingers, wenkbrauwen en ogen bewegen!

Een natte droom voor elke LEGO- en Mario-fan, maar ik ga het waarschijnlijk toch bij de ‘kleine’ versie van 32cm hoog houden…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.