Nintendo onthult zijn duurste LEGO Mario-set tot nu toe: de Mighty Bowser

lego-mario-bowser-set

LEGO en Nintendo hebben hun volgende samenwerking aangekondigd: een ‘Mighty Bowser’ van 269,99 euro bestaande uit 2807 blokjes.

De set staat gepland te verschijnen op 1 oktober en bevat bestuurbare bewegingen en de mogelijkheid om een vuurbal te lanceren. De Mighty Bowser heeft ook een interactief element. Fans die een LEGO Super Mario Starter Course bezitten, kunnen ervoor kiezen om Bowser te laten vechten tegen LEGO Mario, Luigi of Peach.

Je weet dus wat je te doen staat! Deze set vanaf 1 oktober in huis halen via de LEGO-website!

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

Eén opmerking over 'Nintendo onthult zijn duurste LEGO Mario-set tot nu toe: de Mighty Bowser'

Reacties zijn gesloten.